Chris Van Liefferinge

Gymmers
Brief info

Mijn turn carrière begon op 6-jarige leeftijd. In 1980 werd ik lid bij STOS en al snel werd ik aangesteld als trainer van de afdeling jongens ( 6-10j) en van de afdeling meisjes ( 6-10j) wat resulteerde in de eerste gemengde afdeling van onze club. Enkele jaren later werd ik ook hoofdtrainer van de knapen ( 10-14) en turners (14- …)

Ik heb zelfs het genoegen gehad om de afdeling seniors (35+) onder mijn vleugels te nemen.

Sinds de oprichting van ravotters , kids en gymmers heb ik ze allemaal doorlopen als trainer. Ook de afdeling Lange Mat en Toestelturnen heb ik jarenlang mogen trainen. Tevens heb ik enkele jaren als jurylid ( lange mat , airtrack ,minitramp en toestelturnen ) op de teller staan .

Zelf heb ik actief geturnd 1968 tot 2000. Jammer genoeg maakte een ongeval met blijvende gevolgen hier een einde maakt. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat turnen geen deel meer kan uitmaken van mijn leven. Momenteel ben ik nog steeds actief als mede-trainer bij de Gymmers en val ik af en toe in bij andere afdelingen. Ook probeer ik mijn jarenlange ervaring en kennis door te geven aan onze jongere lesgevers zodat zij dat op hun beurt kunnen gebruiken in hun afdeling.