Stos Info – juni 2021

Het einde van ons seizoen is bijna in zicht…

Hoewel het een heel hobbelig parcours was, hebben wij er enorm van genoten! Het gevreesde virus heeft ons alles behalve klein gekregen! We leerden niet enkel snel anticiperen op de veranderende regels, we leerden ook onze iets stillere gymnasten beter kennen. Dankzij het bubbel systeem kregen wij als trainers een unieke band met de gymnasten. Een vlotte communicatie was nog nooit zo belangrijk en daar willen we ook even de ouders voor bedanken!

Ons team heeft er steeds alles aan gedaan om onze favoriete sport op welke manier dan ook aan te bieden. Was het niet in bubbels, dan was het online of door weer en wind buiten.

Na al die maanden krijgen we eindelijk positief nieuws! De eerste versoepelingen na een lange tijd zijn eindelijk daar. We mogen de laatste weken van ons turnseizoen nog volledig genieten van onze lessen als nooit tevoren. Tijd om alle gymnasten van je groep terug te zien.

Helaas moeten we 26 juni al afscheid nemen van elkaar. Tijd om de batterijen even op te laden in een welverdiende vakantie!

Wij kijken alvast uit naar de start van het nieuwe seizoen op 6 September.

Activiteiten

Onze Stos-wandeling was een heus succes! De ingestuurde resultaten toverden onmiddellijk een lach op onze gezichten. Voor de één verliep de wandeltocht al iets vlotter dan voor de ander, en een ijsje of een speeltuin mocht ook zeker niet ontbreken. Wij laten jullie even meegenieten van enkele prachtige ingestuurde foto’s op de volgende pagina.

Zoals beloofd is er een kleine verrassing verbonden voor een van de deelnemende teams! Hierbij werd er via een unanieme loting een winnaar bepaald…(tromgeroffel) PROFICIAT team Klara Thiers!

Dit team zal binnenkort hun pakje in ontvangst mogen nemen. Veel plezier! Wij willen zeker alle deelnemers bedanken voor jullie inzet!

Mededeling

Hierbij willen wij jullie er zeker aan doen herinneren om uw gymnast tijdig te herinschrijven. Voor 1 augustus kan je genieten van een korting. Hier werd reeds een mail over verzonden. Deze kan u best even grondig doornemen. Wij hopen alvast om alle gymnasten volgend seizoen terug te zien onder de normale omstandigheden. Ondertussen steken wij Stos in een nieuw jasje. Je hoeft dus niet te schrikken als u
binnenkort onze vernieuwde website bezoekt of zelfs het nieuwe logo spot.