Turnkring

Welkom op onze website.

Hier kan u alle informatie vinden over de werking van STOS.

Bekijk foto's en video's van onze gymnasten, download een formulier of wordt sponsor van STOS. Hopelijk beleeft u een aangenaam bezoek en zet u onze site bij uw favorieten.


STOS heeft meer dan 60 jaar ervaring

STOS heeft al een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 1956. Onze huidige club is niet meer te vergelijken met toen, er is uiteraard heel wat veranderd in de afgelopen jaren. De namen van de verschillende afdelingen, de leeftijdscategorieën en de gymdisciplines werden meermaals gewijzigd passend in de tijdsgeest en behoeftes van het moment. 

Momenteel bieden wij recreatieve gymnastiek aan voor kleuters tot volwassenen. Onze missie, visie en ons aanbod, vind je terug op de volgende pagina’s van deze website.

In de loop der jaren werden er activiteiten georganiseerd waarmee we de prestaties van onze gymnasten aan het publiek konden tonen. Zo zijn we nog steeds fier op onze turnshow met het nodige showgehalte die momenteel om de 2 jaar wordt gehouden.

We namen meerdere keren deel aan wedstrijden en zelfs buitenlandse festivals zoals in Estland, Zwitserland en Italië.

In 2007 verhuisde STOS naar de huidige locatie in de sporthal van het Koninklijk Atheneum waar we ons op vlak van accommodatie ruimschoots verbeterden. 

Nog steeds zet de club in op goede lesgevers die uit eigen club worden gerekruteerd. Zij geven allen onbezoldigd les, maar met heel wat inzet, passie en motivatie.  Bovendien worden ze aangemoedigd om zich zo snel mogelijk te diplomeren en jaarlijks bij te scholen.

Wij zijn dan ook fier op onze gediplomeerde lesgevers!